Mija
piękna i kochająca swoich opiekunów
2 lata
średnia
brak
łagodna, stróżująca
łagodna ale nieufna w stosunku do obcych
łagodna
Poznaj Miję - wyjątkową dwulatkę czekającą na kochający dom! Mija to dwuletnia sunia, która przez dłuższy czas błąkała się po powiecie, będąc nieuchwytną. Na szczęście udało się ją złapać i okazało się, że jest przyjacielska i pełna miłości. Nie była dzikim psem, jednak na początku potrzebuje chwilki, aby zaufać. Najlepiej nawiązać z nią kontakt mając przy sobie smaczki – to jej sposób na przełamanie lodów. Cechy Miji: Przyjacielska: Po krótkim czasie aklimatyzacji Mija pokazuje swoje prawdziwe, pełne miłości oblicze. Towarzyska: Akceptuje inne psy, co czyni ją idealnym towarzyszem dla rodzin posiadających już czworonożnych przyjaciół. Wychowana: Pięknie chodzi na smyczy, co ułatwi wspólne spacery. Zadbana: Przeszła metamorfozę u psiego fryzjera i wygląda teraz jak prawdziwa dama. Stróżująca: Ma silny instynkt stróżujący, co czyni ją doskonałym obrońcą domu. Może być nieufna wobec obcych i reagować obronnie, co sprawia, że idealnie nadaje się do domu, który potrzebuje czworonożnego strażnika. Szukamy dla Miji odpowiedzialnego domu, który obdarzy ją miłością i troską. Jeśli jesteś gotowy dać Miji szansę na nowe, lepsze życie, skontaktuj się z nami i umów na spotkanie. Mija czeka właśnie na Ciebie!