Rukola
niepewny
potrafi ugryżć
pilnuje zasobów
Hej, hej Dwunożni! Malutka Rukola poleca się do adopcji. Chętnie zamieszka w domu jednorodzinnym, w bloku, w pałacu, w małej chatce – gdziekolwiek, gdzie nie brakuje miłości. Siedmioletnia sunia jest już wysterylizowana, zaszczepiona i zaczipowana. Formalności mamy z głowy! Pora się poznać :) Rukola to dziesięć kilogramów szczęścia! Na początku jest troszkę nieufna, musi się przekonać do człowieka. Trzeba dać jej odrobinę czasu, bo zdarza się, że przy poznaniu w pierwszej chwili może pokazać ząbki. Ale tylko na początku! Gdy pierwsze lody zostaną przełamane, od razu się zmienia. Rukola - mimo niewielkich rozmiarów – jest ogromnym przytulasem, uwielbia ruch, spacery i zabawy. Nie brakuje jej energii! Z pewnością ofiaruje radość swojej nowej rodzinie. Jest wyjątkowa i bardzo spragniona miłości – dlatego musi mieć swojego człowieka na wyłączność. Nie pała niestety sympatią do innych zwierząt, nie przepada też za małymi dziećmi, dlatego nowy opiekun musi oddać jej serce i może liczyć na stuprocentową wzajemność! Wystarczy spojrzeć w jej oczy, zobaczyć jej cudny uśmiech. Nie ma wyjścia - trzeba się zakochać. Z Rukolą życie z pewnością będzie przyjemniejsze i zdrowsze!